salta - Reisverslag uit Villa Florida, Paraguay van godelief - WaarBenJij.nu salta - Reisverslag uit Villa Florida, Paraguay van godelief - WaarBenJij.nu

salta

Blijf op de hoogte en volg

20 December 2013 | Paraguay, Villa Florida

De vlucht van Mendoza naar Salta verloopt prima. We hebben een appartementje iets buiten de stad met een super uitzicht op Salta. Bij een gek hotel eten we (voor de verandering) een heerlijk stukje vlees. Salta is een vrij grote stad met veel Indiaanse invloeden. Mendoza deed meer Westers aan. Ik geniet enorm van de sfeer, het doet me erg denken aan de keren dat ik in Midden-Amerika was :).
De mensen zijn hier erg gelovig, overal zie je afbeeldingen van de Argentijnse paus. We bezoeken de kathedraal en ik koop een armbandje in het winkeltje ernaast wat me vast heel veel voorspoed gaat brengen ;).
Daarna brengen we een bezoekje aan het MAAM museum. Hier worden mummies tentoongesteld die in 1999 zijn gevonden in een vulkaan vlakbij. Het zijn kinderen die in de inca tijd zijn geofferd. Door de kou zijn ze heel goed geconserveerd. We zijn onder de indruk.
We gaan naar een Peña: een typisch Argentijns eettentje waar folklore live muziek gemaakt wordt daar eten we een tamales: in maisblad gestoomd mais/graan/vlees ding (niet voor herhaling vatbaar..) en een enorme biefstuk (wel voor herhaling vatbaar!)

• 21 December 2013 - 15:44

Lieke:

Wat beleven jullie veel en nog gefeliciteerd met jullie 2 jarig, hoe zal ik het zeggen, nou ja ,samen zijn. Mooie foto' s op facebook weer gezien.

• 22 December 2013 - 14:09

Joke:

Lieve Ries en Godelief,
    al weer twee jaar!! Het lijkt eigenlijk al veel langer!!! Dat komt natuurlijk omdat het zo goed is!! Heerlijk dat jullie zo genieten van je reis! We kijken al weer uit naar nieuwe foto's, maar die van de bergen was echt schitterend. Liefs van ons, Minard en Joke

• 26 December 2013 - 14:51

Gusta:

Geniet van al het mooie! Ik geniet van het reisverslag!

• 05 Januari 2014 - 14:05

Yvonne En Joshua:

Heej Reizigers,

Nog van harte proficiat met jullie 2-jarig samen zijn!! Geniet ervan en van elkaar! We gaan er nog op toosten wanneer jullie terug zijn!!

Het is erg leuk om over jullie avonturen op het paard, het lekkere eten, het mooie weer, de leuke stadjes, de mooie uitzichten en zelfs over kindermummies te lezen! Ik ga weer verder lezen....Liefs von