Buenos Aires! - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van godelief - WaarBenJij.nu Buenos Aires! - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van godelief - WaarBenJij.nu

Buenos Aires!

Door: Godelief

Blijf op de hoogte en volg

08 December 2013 | Argentinië, Buenos Aires

Na een vervroegd kerstdiner in Druten werden we zaterdag door Minard en Joke naar schiphol gebracht.
Lotte kwam ons ook nog uitzwaaien samen met Boet :).
Na de luxe van afgelopen zomer toen we naar Sri Lanka vlogen met Etihad viel Alitalia een beetje tegen...luxepaarden zijn we!
In Rome was het een ongeregeld zooitje, het vliegtuig was ook nog eens overboekt... ging het dan toch allemaal niet lukken?
Gelukkig kregen ze iedereen in het vliegtuig gepropt, we hadden een prima plekje en na een hapje, drankje en een slaappil gingen we allebei knock out :D.
Ries had gezellige buufjes uit Paraguay en met handen en voeten was er een prima gespek te voeren. Toen hij een gaucho te paard nadeed schrok het nonnetje dat achter hem zat zich een hoedje.
Na een reis van 18 uur zijn we nu in het heerlijke Buenos. Meteen een terrasje gepikt en genoten van de zon.
Net het graf van Evita bezocht, zij ligt begraven op een begraafplaats waar ons hotel op uitkijkt met graven zo groot als kleine huizen!!!
Morgen vliegen we weer even naar de kou in het zuiden: El Calafate.
Adios!

• 08 December 2013 - 22:15

Marlies:

het begin is dus al onvergetelijk :) dat belooft wat voor de komende weken!

• 09 December 2013 - 11:37

RobLotteBoet :

Jeej jullie zijn veilig aangekomen in BA! En nu een gaucho aan t nadoen in Calafate? Disfruta!

• 09 December 2013 - 17:34

Lieke:

Wat een prima start,al goed genoten ,lees ik

• 10 December 2013 - 08:19

Tante:

Don't cry for me, Argentina!! Jaja reizen is afzien, liefs Tante

• 11 December 2013 - 20:31

Henrieke :

Ow, ik waan me op deze manier ook weer even in Argentina!!
    Heerlijk met jullie verhalen terug denken aan ons eigen tripje 1,5 jaar geleden!
    Geniet ook maar even extra voor mij :-)
    Lekker veel wijntjes drinken en ijsjes eten!!!