pescados - Reisverslag uit Valladolid, Mexico van godelief - WaarBenJij.nu pescados - Reisverslag uit Valladolid, Mexico van godelief - WaarBenJij.nu

pescados

Door: godelief en lotte

Blijf op de hoogte en volg

01 December 2004 | Mexico, Valladolid

si si, daar zijn we weer. En deze x een kleine verrassing....jullie kunnen na ruim een maand zien hoe we er aan toe zijn!
Eerst een samenvatting van de zware week op isla holbox: Nadat lotte weer helemaal opgeknapt was (ze had en fikse keelontsteking)en we heerlijk een tijd op het strand hadden gelegen, werd het tijd voor wat actie!!!
Dus ´s ochtends om 8 uur afgesproken met Mike, Mike en de visser. Want het ging toch echt gebeuren, we gingen als echte pescadores de zee op. Een stuk gevaren en toen onze ´lijnen´uitgegooid. Zelf aas eraan gedaan (de wormen worden hier vervangen door flinke stukken vis en/of inktvis)en dan maar wachten...... Erg moeilijk voor 2 ongeduldige guapas, maar dat waren we meteen weer vergeten toen lotte de eerste vis ving (zie foto!!!) Ze bleek ook meteen de oppervisser, ze ving 7 joekels die dag! Mike en Mike vingen ook aardig wat waaronder een inktvis. Toen die inkt spoot wist Lotte ook eindelijk waarom ze het een ´inkt´vis noemen. Ik ving 2 blaasvissen, die zichzelf opblazen als je over hun buik aait, heel grappig, maar helaas niet voor consumptie. Tijdens onze trip ook nog een enorme dolfijn gezien, die gewoon onder de boot door zwom!
En een schildpad, heel gaaf dus.
Na 5 uur op het water gezeten te hebben, toc maar weer eens terug. Rest vd dag gerelaxed en ´s avonds....................................................onze eigen gevangen vis gegeten! Super lekker natuurlijk, lotte vroeg zich tijdens het diner nog af of vissen verslavend zou zijn. Waarschijnlijk wel, want de volgende dag gingen M en M weer, dus ´s avonds weer lekkere verse vis! (wat hebben we het toch zwaar)

Ook nog een avond flink doorgezakt in de isla holbox discotheek. we keken onze ogen uit: alle jongeren van het eiland aan de kareoke, waaronder bijna de helft travestiet!!!!(apart volkje, die mexicanen) Het was in ieder geval erg gezellig en we waren blij dat wij de vlgd dag geen kitesurflessen hoefden te geven!(hihi)

Vandaag was het tijd om weer te verkassen, erg jammer om het eiland te verlaten.Maar wie weet, misschien gaan we er nog terug.... Mike en Harm moesten ook om 5 uur (´s ochtends) met de enige boot voor onze bus en we hadden dus afgesproken om harm wakker te maken......
We waren heerlijk aan het slapen toen we ineens verschrikt wakker werden van gebonk op de deur, gevolgd door : ´doames, jullie hebben nog vaif minuten´(op z´n brabants).
Shiiiit!!!! De wekker was niet afgegaan!
Harm was ook niet wakker geworden en toen mike hem ophaalde was het eerste wat hij zei : ´De dames!`
Heel fijn, want zo kwam het dat mike ons ook kon wakker maken.
We zijn nog nooit zo snel opgestaan; in 5 minuten aangkleed, tas gepakt en gegaan.

Half uurtje met de boot, daarna 2,5 uur met de bus. In Valladolid aangekomen, naar een leuk hostel gegaan (tip van mark en wouter, gracias!) We zitten in een heel schattig huisje, met rieten dak en alles lekker fris. Heel fijn na een week met elke dag 3 grote kakkerlakken.
Morgen gaan we naar Chitzen Itza, de bekendste maya ruines van Mexico. En daarna nog wat ondergrondse wateren bezoeken (cenotes).
Het was weer een heel verhaal, veel plezier met de foto`s.
muchos besos lotte en godelief

• 01 December 2004 - 08:49

MaRiet:

Hola pescadores,
    wat geweldig, relaxed man en leuk!!!!!die foto's, jullie zien er goed uit, het is zo superleuk om 's morgens vroeg zo'n verhaal te lezen, zie het helemaal voor me,
    liefsxxxxxxxRiet

• 01 December 2004 - 10:02

Jikke:

he nichie,
    echt super leuke foto's!! Jullie vermaken je prima zo te zien!! En die brabanders zijn gezellig he!! dikke kus

• 01 December 2004 - 13:42

Irma:

super allemaal! jullie houden ons echt met regelmaat op de hoogte! echt leuk om alles zo bij te houden. ben blij dat je weer wat beter bent, lot. wat gaaf van dat vissen en wat zien de foto's er leuk uit!!! super allemaal. veel liefs en genieten he!!!

• 01 December 2004 - 13:46

Marscha:

echt super die foto's!! veel plezier en geniet van de zon want hier is het erg koud....

• 01 December 2004 - 15:16

Jet:

lieve schatjes,
    ik lees met veel plezier jullie berichten. ik ben blij dat alles zo geweldig gaat!Uh, kunnen jullie niet een nieuwe nemo vangen? zou geweldig zijn.
    kus jetje
    (Ik dacht;"ik zal maar eens een berichtje sturen" en dat lukt dus zelfs een computernurd).

• 01 December 2004 - 18:54

Kaat:

Heej Goof,

Wij zijn momenteel in Campeche en vertrekken vanmiddag naar Merida, waarschijnlijk vertrekken we zaterdag of zondag ook naar Vallodolid dat zat nl. al in de planning! Wat is het hostel waar jullie verblijven? Dan kunnen we daar ook naar toe. Tot snel guapa Dikke kus kaat

• 01 December 2004 - 19:10

Esther:

Hola chicas,
    Lotte, ik heb altijd al gedacht dat er een oppervisser in je schuilgaat!!
    Leuk om jullie weer even te kunnen zien!!!
    Veel plezier, veel liefs

• 01 December 2004 - 19:12

Celia:

He meiden, wat leuk hebben jullie het zeg. ik heb alleen nog maar jullie laatste stukje gelezen(m'n moeder had het verkeerde adres gegeven)maar ik vind het nu al fantastisch waar jullie zijn en wat jullie allemaal doen, veel plezier nog he en veel groetjes, je nichtje

• 01 December 2004 - 19:55

Jessica:

He Goof en Lotte,

Wat een gave foto´s. Wij moeten dus nog zeker naar Isla Holbox. Hopelijk zien we jullie volgende week.

Muchos besos.

• 01 December 2004 - 20:07

Hanneke:

Ontzettend leuk die foto's!!!

• 01 December 2004 - 20:45

Liliiiiiii:

Haai meissies....
    ik zie het al weer onzettend naar jullie zin daar... en wat een superrrrr foto's echt mexicaanse chica's worden jullie al whaha ;) Ennuh vang ook eens voor mij een lekker visje lot! En drink een pina...voor mij!!! Dikke kus voor jullie! Miss you lot :(, echt waar!!

• 02 December 2004 - 13:09

Elke:

Hoi Go,
    Wat een leuke site en wat een gezellig verhaal! Ik ga jullie vanaf nu volgen!
    liefs Elke

• 02 December 2004 - 15:55

Jolien.:

Niet gedacht jullie te zien vissen vangen! Erg leuk om te zien op de foto's. Nou geniet van de vis en ook van het (zo te zien fantastische) weer. Groeten daar.

Liefs Jolien.

• 02 December 2004 - 19:07

Pahans:

Lieve luidjes, Ik begin er steeds meer een hard hoofd in te krijgen hoe jullie je na pasen nog kunnen aanpassen aan het harde leven hier in Nederland. Geniet daarom nu maar! pahans

• 03 December 2004 - 08:52

Froukje:

Hoi meiden, wat een leuke foto's! Die met die sigaren is ook erg leuk. De kerst komt eraan, ben benieuwd hoe jullie dat gaan ervaren. Dikke kus voor allebei.
    Groetjes Frouk

• 03 December 2004 - 10:44

Jasja:

Eindelijk eens op de site gekeken. En dat ga ik dus vanaf nu vaker doen! Hartstikke leuk, die verhalen en die foto'! Tis wel te zien dat jullie het verschrikkelijk naar hebben......have fun!

• 03 December 2004 - 15:02

Marlies:

Me gustan los fotos! Muy fantastico el foto 'las holandesas con los cigaros' ?la comida es bueno? ?vosotros comideis carne y pescado y frutas?
    Queridas Godelief y Lotte, un abrazo de la madre de Goofje

• 03 December 2004 - 19:46

Kim:

Hai maiden,
    Wat een leuke verhalen allemaal! Om jaloers op te worden! Vooral ook erg leuk dat we wat foto's kunnen zien. Ja het is wel duidelijk dat jullie er echt van genieten! Gelukkig maar! Meiden veel plezier nog en geniet ervan.

Liefs Kim

• 04 December 2004 - 01:57

Jessica:

Hola Goof en Lotte,

Jaja we komen er nu echt aan. Maandag zijn we bij jullie in Tulum. We hebben er super zin in. Lekker kletsen, lachen en bakken!!
    Tot snel.xxx

• 04 December 2004 - 10:22

Jipke:

Hallo lieve meiden!!
    Heb genoten van jullie belevenissen en fotoos!!!!
    Leuk om te lezen...
    Ga verder met genieten!!
    lfs jipke

• 06 December 2004 - 20:56

Leonne:

man man man, wat hébben jullie het slecht daar zég!
    hahahaha helemaal top hoor en die foto's! Echt leuk om te zien wat jullie dr allemaal doen!
    Dikke groeten, leonne