mosquitos
Door: godelief en lotte
24 November 2004 | Mexico, Mexico-stad
Omdat ik jullie vorige x zo jaloers heb gemaakt nu even de nadelen van isla holbox>:
-gister regende het de hele dag
-er zijn heel veel muggen, vooral vlak na zonsondergang
-dat betekent dat we ons moeten insmeren met DEEt, wat zo heftig is dat het laatst een gat in mijn truitje heeft gebrand
-we hebben al 4 enorme kakkerlakken gesignaleerd op onze kamer
-we moeten wassen met de hand, dat betekend dat mijn witte kleren inmiddels geel zijn geworden.
Nou, dat waren de nadelen...ik kan het toch niet laten om nog even de voordelen te noemen:
- vandaag schijnt de zon volop!!!!
-we hebben ontbeten met een vers broodje op de steiger
-daarna heerlijk de zee in gedoken
-gister salsa les gehad, van een nederlander, haha, maar wel echt een goede les
-we hebben heerlijke vis op, uit een bananen blad
-we hebben al een avondje heerlijk op een terras gezeten, lekker sol (mexicaans biertje) gedronken en spelletjes gedaan met de paar toeristen die hier zijn.
-het gaat heeel goed met ons backpackers budget aangezien alles heel goedkoop is hier!
Ik denk aan jullie hoor! heel veel liefs godelief
24 November 2004 - 21:14
Jikke:
ja hoor maak ons maar weer jaloers!!! Ik gun het je wel hoor, geniet er maar lekker van!!
dikke kus -
25 November 2004 - 08:26
Riet:
Ja naar die muggen en kakkerlakken, doe maar goed de klamboe om de prinsessebedjes, maar verder wel heel gezellig begrijp ik. Godelief vertroetel je Lotte goed met de keelpijn? is ook minder leuk natuurlijk,
liefs, besos, mamaRiet -
25 November 2004 - 10:30
Marlies:
tjee Lotte dat je helemaal naar Mexico gaat om verkouden te worden...hier in Druten is het ook hoor!
Er zijn geen pinautomaten op Holbox las ik, op een houtje bijten is echt heel voordelig voor de beurs.
mams -
25 November 2004 - 16:48
Yvette:
maak ons nog maar gekker!!
wij hiero in de kou.......:)
geniet er lekker van!!
dikke kus yvette -
25 November 2004 - 20:03
Karin:
Heej Gooffie,
Leuk zeg dat jullie het zo naar jullie zin hebben, weten wij al een beetje want ons nog te wachten staat. Hoop dat jullie ons snel kunnen laten weten waar jullie ong. rond half dec. zitten want dan komen wij jullie kant op. Verhaal van mijn tas komt dan wel! Dikke Kus Kaat -
26 November 2004 - 09:46
Majonnie:
hallo poeperts,
ik had even niet gelezen en heb er nu al weer een beetje spijt van... Nee, leuk om te lezen dat het alemaal zo leuk is en goed gaat en dat meen ik heel oprecht!!Hier alles ook erg goed allemaal, tis bijna sinterklaas (lekker hollands!!)Veel lieve kussen van jonnie (en fer en ienie) -
26 November 2004 - 14:37
Ans Verouden:
Hallo Godelief en Lotte
Wat een ervaringen(houden alles bij) Schitterend! Geniet maar met volle teugen gr Ans(vriendin Emilieke) -
27 November 2004 - 15:56
Een Oude Heer:
Sint zit zich nu rot te bedenken
Wat hij Go en Lotte nu zal schenken.
O? Jullie hebben in die paradijs\\\'lijke sfeer
al alles wat je hart begeert?
Tja, dan stuurt Sint symbolisch en goedkoop
alleen de groeten, maar wel een hoop!
Sinthans -
27 November 2004 - 21:00
Kaat En Jes:
He Goof en Lotte,
Wat gaaf om te lezen. We kunnen niet wachten om die kant op te komen. Over een paar dagen zitten wij ook heerlijk aan de kust en daarna komen we jullie kant op. We hoorde gisteren dat er met oud en nieuw een groot feest is op het hele strand van Playa del Carmen. Lijkt ons wel gaaf om daarheen te gaan. Tot snel.
Muchos besos. -
28 November 2004 - 13:14
Lonneke:
Hoi Godelief!
Ik lees een beetje mee zo op de site, je maakt een hoop mee lees ik al wel! Have fun, Kusjes Lonneke -
28 November 2004 - 22:06
Saskia En Leon:
Lotte voor de keelpijn moet je veel zuigen. Desnoods op een steentje. Op een dropje is lekkerder natuurlijk. Hopelijk gaat het snel over. Van 4 kakkerlakken zijn wij niet onder de indruk. Ratten zijn veel erger als die ook nog op het zelfde adres blijken te logeren. Leuk jullie verhalen Pas goed op jezelf xxxxx S.N.E.L -
30 November 2004 - 18:29
Hanneke:
Nou nou, wat een vreeeeeselijke nadelen zeg! En trouwens, wie zegt er dat een nederlander niet goed kan salsadansen?!?! haha! x Hanneke -
03 December 2004 - 14:56
Marlies:
Me gustan los fotos, muy fantastico el foto 'las holandesas con los cigaros'! ?la comida es bueno? ?Vosotros comideis carne y pescado? ?y Frutas?
Queridas Godelief y Lotte, un abrazo, madre de Goofje