gustamos la habana
Door: godelief en lotte
09 November 2004 | Cuba, Havana
we zijn er....havana. Super!!!!! Heel veel indrukken, niet te omschrijven...sigaren, musica,oude mannetjes, jonge machos, de tijd is hier stil blijven staan. Huizen vallen bijna uit elkaar. Geen import producten, veel kip, rijst, bonen en witbrood. Maar natuurlijk ook mojitos, cuba libres en vele andere heerlijke drankjes!
Veel te veel indrukken in 2 dagen, daarom volgende x meer!
liefs un beso godelief en lotte
10 November 2004 - 08:12
Maarten:
hoi salsa prinsesje,
De wereld staat hier wel op zn kop sinds je weg bent hoor! De moord op theo, nu al diverse 'aanslagen', vitesse wint zomaar z'n laatste wedstrijden, en nu blijkt danny helemaal geen miljonair te zijn!!
Buiten dat is de winterjas ook weer uit de kast gekomen!
Heel veel liefs, Maarten -
10 November 2004 - 08:44
Lotte:
He lieve meiden,
wat ben ik jaloers!! Cuba geweldig!! Geniet van de bonen en de cuba libres!!
xx lot -
10 November 2004 - 11:24
MaRiet:
hola quapa's,
geweldig, wat leuk weer, geniet van al het goede daar,
muchas besos -
11 November 2004 - 08:37
Jolien:
Hai Godelief,
Zo snel al in Cuba. Ik dacht dat juliie nog wat langer in Guatamala zouden blijven. Maar leuk hoor! Ik zou wel willen wisselen op dit moment want het is hier erg koud! Veel plezier daar! Liefs Jolien. -
11 November 2004 - 11:57
Pahans:
Lieve Go en Lotte,
Wat ben ik benieuwd hoe jullie het op Cuba maken! Laat gauw iets horen. Hier alles goed. Liefs pahans -
12 November 2004 - 12:57
Froukje:
JALOERS!! Meiden..kaartjes van restaurants/hostels etc bewaren he?? Wie weet heeft froukje er nog wat aan als ik in (hopenlijk) mei naar cuba ga..Meiden oefen ALSJEBLIEFT op de salsa.. misschien kan ik dan in NL eindelijk eens iemand meenemen naar een salsafeest, hahaha! Jullie kunnen het, 123-123-123.. son, rumba, merenque..ENJOY! -
12 November 2004 - 16:15
Marlies:
jullie verblijfplaats, casamercedes, heb ik op internet gevonden. het lijkt me een traditioneel cubaans huis. ligt het echt midden in de stad? ik zou zo wel even naar jullie toe willen vliegen... je mams -
12 November 2004 - 17:35
Marscha:
ola godelief,,,
zo te lezen heb je het erg naar je zin daar. wij zijn erg druk met het opknappen van jess haar huisje.... is erg leuk hoor... haar kamertje is is al geschilderd en nu nog de woonkamer... morgen gaan we weer verder.... nu eerst weekend... wees maar blij dat je daar bent, want hier is het erg koud.... brrrbrrr veel plezier en tot snel liefs Marscha en Jessica