kengkoen
Door: godelief en lotte
05 November 2004 | Mexico, Cancún
We zijn er......Cancun (voor de vele amerikanen hier: Kengkoen)
Enorme badplaats helemaal gebouwd voor de toeristen. Echt niks voor ons, maar het is fijn om vanuit hier naar Cuba te kunnen. En we hebben een goede verblijfplaats : moeder van Gonzalo.
Lelijk:
-de enorme hotels
-de lichtgevende reclames
-de dikke amerikanen
-de neppe ´real mexican food´ restaurants
Mooi:
-de witte stranden
-de azuurblauwe zee
-het uitzicht op die mooie blauwe zee vanuit ons huis
-het vooruitzicht dat we hier maandag weg zijn en op Cuba (!!!!) zitten!
We vinden het trouwens super dat iedereen zo met ons mee leeft! Echt leuk alle reacties en de mailtjes.
Un beso lotte en godelief
05 November 2004 - 22:45
Willemijn:
Hola mi hermana!
Messenger en hotmail begeven t hier ineens!! Echt heel jammer!! Maja...nix aan te doen. We mailen! En have fun op Cuba allebei!!
Muchas besos,
je kleine zusje. -
05 November 2004 - 23:38
Riet:
hoi, hoi,
Fijn dat jullie zo genieten en dat alles zo goed verloopt, de site is ook erg leuk om te lezen, veel plezier en goede reis naar Cuba,dans de salsa en geniet van de muziek!!liefsmamaRiet -
06 November 2004 - 12:43
Liesbeth:
Ha meiden,hier zijn we herstellende van Leste Mert!!!!!
Leuk om jullie belevenissen te lezen!Wat een andere wereld! Hier niets blauw, maar grauw en nat. Dus.....GENIET.
Groetjes fam. Vrolijks -
06 November 2004 - 14:06
Marscha:
hoi hoi, wat leuk om te lezen dat het goed gaat. en dat juliie het naar je zsin hebben.... wij hebben lekker weekend en jess en ik gaan kijken voor spullen voor haar huisje..... casa..... is spaans hahaha
doei
liefs jessmars -
06 November 2004 - 17:19
Je Schoonzusje En Broertje:
Dat klinkt weer allemaal super bij jullie...zullen we ruilen?? Heel veel plezier op/in Cuba! Neem een lekkere, dikke, grote...................................................................................................sigaar voor ons mee!!
Liefs!! -
06 November 2004 - 19:33
Ferry:
Hallo Goof en Lotte,volgens mij hebben jullie het echt wel goed. Dus niet zeuren over dikke amerikanen en de hotels. haha Ik/Wij blijven jullie volgen via de site. Echt wel leuk. Nou, veel plezier en geniet ervan. Groetjes Ferry, Jonnie en Ieniemienie -
07 November 2004 - 14:01
Lieke:
Zo dames jullie schiuven steeds verder op mijn bosatlas,maar ik kan het nog volgen.Kunnen jullie bij moeder gonzalo mailen of pakken jullie een internetcafe? Hier alles oke liefs -
07 November 2004 - 14:42
Lilian:
Hoi lieve meiden!!
AAh morgen al naar Cancun dus?! Lekker man!!
Genieten maximaal genieten dat is het enige wat ik jullie aanraad maar daar twijfel ik niet aan! Hier is het nog steed saai en koud! Blegh! Dikke kus voor jullie! -
07 November 2004 - 18:26
Annie, Tante Van Lotte:
Hallo lieve dames, zondagmiddag zijn we met de vader en moeder van Lotte naar de voetbal van Erik geweest. Heeten tegen Holten. Uitslag 4-1 voor Heeten. Erik heeft drie doelpun ten gemaakt, dat was wel leuk. De eer van de familie is gered. Als ik alles lees, gaat het tot heden goed met jullie. Houden zo en veel plezier in Cuba -
07 November 2004 - 19:23
Sara:
Hoi hoi! Gelukkig dat ik deze site nu ondekt heb. Ik ga het vanaf nu volgen. Veel plezier op Cuba....
beso terug, sara -
07 November 2004 - 19:29
Thessa:
hoi allebei! zo te zien en te horen hebben jullie het super. lotte, je bent een echte globetrotter; vanuit terwolde ben je wel heel ver weg. vanochtend je ouders nog gezien - voordat ze naar de voetbal in heeten gingen ! - en natuurlijk tuinadvies van je moeder ingewonnen. have fun en veel groetjes van ons allemaal x -
07 November 2004 - 23:05
Hans J. Hakvoort:
Geniet er van. Uniek dat je zoiets kunt doen. Groeten ook aan je vriendin. -
08 November 2004 - 00:27
Jipke:
Hallo lieve dames!!
Wat leuk, om ons allemaal op deze manier op de hoogte te houden!! Dus, morgen naar Cuba, geniet er maar lekker van!!! Ik zal regelmatig Jullie "side" bekijken..
Heel veel groetjes
Jipke -
08 November 2004 - 13:53
Irma:
ha meiden,
wat geweldig dat jullie al weer zo'n stuk verder onderweg zijn! ben benieuwd hoe het op Cuba is en wie jullie allemaal tegenkomen.... hihi.
ik lees het allemaal snel weer...
groetjes irma -
08 November 2004 - 14:25
He Lotje En Vriendin:
o helemaal jaloers als ik dit lees, hoorde van Riet dat de moeder "Berry" alle twee de benen gebroken heeft? Thuiszorg nodig?? Ik ben beschikbaar haha veel plezier nog groetjes Karin vanuit het saaie OLLANDE xx -
08 November 2004 - 22:41
Esther:
HEEEEEEL veel plezier op Cuba; salsa, salsa, salsa. Ik ben benieuwd naar jullie danskunsten!
Adios!
Esther -
09 November 2004 - 14:19
John/B:
Marhaba, alles goed met mij wel ik hoop dat jullie wel kunnen relaxen , relaxen op mijn vakantie gaat het echter niet worden!!!!!!!!!! -
09 November 2004 - 22:02
Jessica:
hoi..
hoe is het? hier alles goed. weer alles hetzelfde jammer genoeg. ben druk bezig me het huis. ik heb genoeg hulp dus ik kom dan lekker ver. van het weekend gaan we met zijn alle schilderen. gezellig is het sowieso. nou veel plezier en pas goed op...hihi
x jess -
09 November 2004 - 23:26
Liliiiiii:
Hoi hoi was ik weer... jullie hebben vast nog geen kans gehad om te kunnen/ willen mailen mar ben heeel benieuwd hoe jullie het op cuna hebben!!
Dikke kus uit het koude en natte Holland van Lil!