salsa
Door: godelief en lotte
29 Oktober 2004 | Mexico, Mexico-stad
Het was in ieder geval wel erg gezellig en je moet ergens beginnen!
Bij thuiskomst wachtte ons een onaangename verrassing: ChuCha, de hond van Gonzalo had onze voedselvoorraad compleet verslonden! Door het hele huis lagen crackers en resten koek. Heel jammer maar ook erg lachwekkend en we hebben er van geleerd!
We zijn nu druk bezig met het zoeken naar een goedkope ticket naar Cuba, is helaas moeilijker dan we dachten...
Ik houd jullie op de hoogte!
Adios, un beso Lotte y Godelief
29 Oktober 2004 - 20:58
Riet:
Hola Lotte en Godelief,
Wat leuk, iedere keer weer een verrassing als er iets op de site staat, erg leuk, dat salsa dansen zal wel goed komen, nog maanden de tijd, lukt het met het spaans? Wat is ChuCha voor een hond? Klinkt als een klein hondje maar zal wel niet.Mailen jullie bij Gonzalo??
Adios, liefs, mama -
30 Oktober 2004 - 13:46
Jan-Paul:
Hallo Goofy,
Wat gaaf dat jullie in mexico zijn.
5 maanden ..djeez straks willen niet meer naar huis, zijn jullie helemaal ingeburgerd.
Wel jammer dat ik je misloop als ik december in Nederland ben met Tripti, we gaan wel via Amerika terug naar Australie , misschien kunnen we op de grens even naar elkaar zwaaien ofzo...We wensen jullie een hele toffe tijd en veel liefs.
groetjes, take care en buenos nachos enzo ..JP !! -
31 Oktober 2004 - 10:15
Marlies:
meidjes, bestaat het gevaar dat die pittbull ook aan jullie gaat knabbelen...Jan-Paul en Tripti wat leuk jullie op deze site te treffen, we kijken naar jullie uit! Goofje ik ben zo benieuwd of je iets meemaakt van en Dia de los Muaertos, 2 nov. en of jullie ook dulces eten en forma de calaveras(geraamtes) de azucar, ook tequila schijnt erbij te horen. vertel vertel!
mama -
31 Oktober 2004 - 12:31
Lieke:
wat een trouwe vogeltjes om ons zo op de hoogte te houden over de wildernis waarin jullie verkeren,ik leef mee hoor hoe nu verder zonder crackers!wij genieten van de herfst jullie van de zon?tot mails -
31 Oktober 2004 - 16:28
Juliette:
ollah
ik ben net terug uit spanje en een leuke sajt
xxxxjuliette -
01 November 2004 - 15:08
Anne:
Hallo Lotte,
Wat leuk deze site. Riet heeft 'm natuurlijk direct laten lezen. Hoop dat jullie een geweldige tijd in Mexico hebben en dat je Riet kunt leren Salsa-en.
Groetjes Milou en Anne